Vouwdozen


Vouwdozen zijn de meest gebruikte dozen. Zij worden ook wel Amerikaanse vouwdozen genoemd en zijn verder bekend onder de code Fefco 0201. Vouwdozen worden op veel plaatsen ingezet. Bijvoorbeeld als omverpakking van een product bij verzending, als opslag in magazijnen of bijvoorbeeld als transportmiddel bij uw verhuizing! 

Vouwdozen zijn in verschillende kwaliteiten en formaten te krijgen. Bij het kiezen van de juiste kwaliteit spelen verschillende factoren een rol. Onder andere de transportwijze, de kwetsbaarheid van het product, en het gewicht van het te verpakken product. Voor lichtere producten (tot aan ca. 10 kg) volstaat een enkel golfs kartonnen doos. Bij zwaardere of kwetsbare producten kiest u voor dubbele golf vouwdozen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact op! Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste vouwdozen.


VouwdozenBij Doosbedrukt.nl valt het gros van de beschikbare dozen in deze categorie. Helaas is het voor ons niet mogelijk om onze gehele voorraad op internet te plaatsen. Kunt u uw formaat vouwdoos niet vinden in de dozenzoeker? Geen paniek, neem gerust
contact met ons op en wij kijken of wij een voor bedrukking geschikt formaat op voorraad hebben!
Bedruk nu uw vouwdozen, klik hier!


Waarom doosbedrukt.nl

  • Bedrukken in meerdere kleuren
  • Zonder stempelkosten
  • Direct uit voorraad, dus snel in huis
  • Kleine aantallen afnemen
       iDEAL Veilig betalen via iDEAL
       

Contactgegevens


Doosbedrukt.nl
Harderwijkerweg 140b
Ermelo, 3852 AH

info@doosbedrukt.nl
Tel: 0341 - 21 70 20