Over ons


Hoe leuk is het om als consument een mooi pakketje te ontvangen met de post! Keurig afgeleverd en fraai bedrukt met het logo van de webshop of firma waar u het product heeft gekocht. Eindelijk het product in huis! 

U zou met uw firma of bedrijf ook wel een herkenbare verpakking willen verzenden. Niet alleen voor uw naamsbekendheid, maar ook voor de uitstraling naar uw klant.Echter, bij het aanvragen van een bedrukte doos loopt u vaak tegen dezelfde obstakels aan: Hoge minimale afnames, dure stempelkosten, oplopende kosten bij meerkleuren bedrukking,lange productietijden...enzovoorts.

Uit deze ergernissen vloeit het idee achter Doosbedrukt.nl voort. Waarom kan ik als startende webshop of firma geen kleine afnames dozen laten bedrukken?Wellicht moet u eerst nog zien of het product aanslaat, heeft u weinig opslag ruimte of heeft u gewoonweg niet het kapitaal om een dergelijke investering te doen.  Bij Doosbedrukt.nl vonden wij dat hier verandering in moesten komen. Waarom geen kleine aantallen dozen bedrukken, in meerdere kleuren, zonder stempelkosten en flexibel in ontwerp en uitvoering?  

Bij Doosbedrukt.nl bieden wij u rechtstreeks uit onze ruime voorraad kartonnen dozen aan die u in kleur kunt bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of andere gewenste bedrukking. Bij ons betaalt u geen stempelkosten en kunt u al dozen bedrukken vanaf 50 stuks. Hierdoor wordt een bedrukte doos voor iedereen betaalbaar en toegankelijk. 

Enthousiast geworden? Neem direct een kijkje in onze dozenzoeker en begin met bedrukken! Wellicht loopt er binnenkort wel een pakketbezorger met uw bedrukte doos door de straat!


Doosbedrukt.nl   Contactgegevens

   Harderwijkerweg 140b
   3852 AH Ermelo

   info@doosbedrukt.nl

   Tel: 0341 - 21 70 20Doosbedrukt.nl is onderdeel van Dozenhal BV en is gevestigd in Ermelo, centraal in Nederland. De Dozenhal BV is sinds 1978 actief in de wereld van kartonnen verpakkingen. 

Dozenhal BV 
KvK: 08160274 
IBAN nr.: NL75 INGB 0672 0228 18
BIC: INGBNL2A
BTW: NL818038871B01

Waarom doosbedrukt.nl

  • Bedrukken in meerdere kleuren
  • Zonder stempelkosten
  • Direct uit voorraad, dus snel in huis
  • Kleine aantallen afnemen
       iDEAL Veilig betalen via iDEAL
       

Contactgegevens


Doosbedrukt.nl
Harderwijkerweg 140b
Ermelo, 3852 AH

info@doosbedrukt.nl
Tel: 0341 - 21 70 20