Veel gestelde vragen


Uiteraard staan wij u bij Doosbedrukt.nl graag te woord. Echter  komen wij vaak dezelfde vragen tegen. Daarom vindt u hier een opsomming van de meest gestelde vragen. Wel zo gemakkelijk voor u en onszelf! Staat uw vraag er niet tussen, bel of mail ons gerust.


v Ik kan mijn formaat doos niet vinden, hebben jullie deze niet?

Uiteraard zijn wij continue bezig om het aantal beschikbare dozen aan te vullen op onze website. Mocht u toch geen geschikt formaat kunnen vinden, grote kans dat wij wel een geschikte doos op voorraad hebben. Neemt u gerust contact met ons op!


v Hoe werkt het betalen?

Na het invullen van uw factuur en adresgegevens, in stap 3 van het proces, gaat u verder naar de i-Deal betaalomgeving. U betaalt gemakkelijk, veilig en snel via het internet. Hierdoor zijn wij in staat uw order snel af te handelen! 


v Ik heb betaald, wat gebeurt er nu?

Na betaling krijgt u een bevestiging van uw order in de mailbox van het door u opgegeven mailadres. Daarnaast ontvangt u bij een succesvolle betaling een betaalbevestiging.Op het moment dat de betaalbevestiging bij ons binnen is zetten wij het proces in werking. Allereerst ontvangt u van ons een drukproef in pdf. Bent u akkoord met dit ontwerp dan kunnen wij beginnen met het bedrukken van uw order. Wij bedrukken dozen direct uit voorraad, dus u hoeft niet te wachten op de productietijd van de dozen. Hierdoor kunt u uw dozen al na 2-3 werkdagen in huis hebben!


v Betaal ik verzendkosten?

De verzendkosten zijn al in onze prijzen opgenomen! Er komen dus geen kosten bij achteraf.
L
evering op 1 adres in Nederland, verzendkosten inbegrepen m.u.v. de Waddeneilanden


v Ik heb wit in mijn logo, kunt u dit bedrukken?

Bij witte oppervlakten in logo’s adviseren wij altijd om gebruik te maken van een witte doos. Op dit moment zijn wij nog niet in staat om wit te printen. Kies daarom een witte doos in onze dozenzoeker. U herkent deze dozen aan de kleur omschrijving: Wit. 


v Ik wil mijn logo niet gecentreerd op de doos, kan dit?

Uiteraard kan het voorkomen dat u een logo bijvoorbeeld in een hoek geplaatst wilt hebben. Dit is geen probleem. U kunt dit duidelijk aangeven in het opmerkingen veld bij stap 3 (gegevens invullen) van het bestelproces. Mocht u het toch vergeten, geen nood! U ontvangt altijd eerst een pdf bestand met het voorbeeld van de bedrukking. Wij bedrukken altijd het door u goedgekeurde ontwerp!


v Leveren jullie ook verpakkingsmaterialen?

In onze webshop vindt u nog geen verpakkingsmaterialen. Echter, door onze ervaring in de branche kunnen wij u hier wel van voorzien. Mocht u bijvoorbeeld tape of iets dergelijks wensen,geeft u dit dan aan in het opmerkingen veld bij stap 3 van het bestelproces (gegevens invullen). Wij zullen dan contact met uw opnemen over de mogelijkheden.


v Kan ik een proefdruk ontvangen?

Bij elke bestelling versturen wij eerst een pdf bestand met een overzicht van de bedrukking. Dit is een afbeelding van de doos als u deze plat (ingevouwen) op de grond zou leggen.Bent u het niet eens met de grote van het logo op de doos, de plaatsing van het logo, of heeft u andere specifieke wensen. Wij beginnen het drukproces pas na uw akkoord! Uiteraard kunnen wij u voorzien van een bedrukte proefdoos. Hiervoor rekenen wij eenmalig 25 euro. Bij een eventuele order wordt dit bedrag gecrediteerd. Neem voor een proefdoos eerst contact met ons op.


v Ik heb een pdf bestand, kunnen jullie hier wat mee?

Een goed opgemaakt pdf bestand kan vaak door ons bewerkt worden. Let u wel op dat lettertype worden ingesloten. Mocht u niet zeker zijn of het bestand geschikt is, vraag dit dan na bij uw grafisch dienstverlener of neem contact met ons op. Uw grafisch dienstverlener of Doosbedrukt.nl kan uw bestand aanpassen zodat het geschikt wordt voor bedrukking. 

 

Waarom doosbedrukt.nl

  • Bedrukken in meerdere kleuren
  • Zonder stempelkosten
  • Direct uit voorraad, dus snel in huis
  • Kleine aantallen afnemen
       iDEAL Veilig betalen via iDEAL
       

Contactgegevens


Doosbedrukt.nl
Harderwijkerweg 140b
Ermelo, 3852 AH

info@doosbedrukt.nl
Tel: 0341 - 21 70 20